русский корабльнахуй
 
Україна  12 червня 2024 19:30 

Укрзалізниця запровадила послугу бронювання квитків для родичів поранених військових

підтримай автора: оригінал
20
944
0
Фото з сайту Укрінформ
Укрзалізниця запровадила нову послугу – можливість забронювати квиток для близьких поранених військових.
Про це повідомила пресслужба Укрзалізниці в Телеграмі, передає МА АСС з посиланням на Укрінформ.
«Якщо ваших рідних, які проходять реабілітацію після поранень, терміново перевозять нашими медичними поїздами, а квитків у цей момент немає, то можна оформити заявку телефоном 0800 503 222», – йдеться у повідомленні.
Для викупу спеціальної броні в касі необхідно надати оригінал або копію посвідчення УБД пораненого родича, а також документ, що підтверджує спорідненість.
В Укрзалізниці нагадали, що в Україні триває евакуація поранених захисників медичними поїздами, які повністю автономні й оснащені всім, що необхідно для безпечного перевезення та надання медичної допомоги. Але з міркувань безпеки та медичних вимог в них не передбачені місця для проїзду родичів поранених.
Як повідомлялося, медичні вагони діють у складі поїздів з березня 2022 року. Всі вони завдяки живленню від генератора повністю автономні й оснащені апаратами штучної вентиляції легень, переливання крові, кардіомоніторами, аспіраторами, іншою медтехнікою. Є вагони-реанімації з кисневими станціями, у деяких вагонах у найбільш критичних випадках є можливість проводити оперативне втручання під час руху поїзда.