русский корабльнахуй
 
новини  12 червня 2024 00:15 

Чому свербить ніс? Головні прикмети та забобони

підтримай автора: оригінал
18
3.3k
0
У культурі і традиціях багатьох народів існує безліч забобонів та повір'їв, пов'язаних з різними проявами нашого тіла. Один із найпоширеніших пов'язаний із носом, який свербить.
РБК-Україна (проєкт Styler) розказує, які існують забобони про ніс, що свербить, та як по цьому пророкувати майбутнє.
Що говорять забобони, коли свербить ніс
Якщо свербить ніс, це може мати як медичні, так і "духовні" причини. Медичні причини включають віруси, алергію, подразнення, сухість у носі, синусит та мігрень. Якщо вас турбує свербіння у носі, краще проконсультуватися з лікарем.
Однак є багато людей, які вірять у духовний зміст і забобони щодо свербіння в носі.
Незабаром у вас буде гість
У багатьох культурах вважається, що свербіння у носі означає, що хтось збирається вас відвідати. Це може бути знайомий, духовний наставник, ангел-охоронець або навіть незнайомець, який може змінити ваше життя.
Хтось говорить про тебе
Якщо у вас нізвідки починає свербіти ніс, можливо, це пов'язано з тим, що хтось говорить про вас. Це можуть бути плітки або похвала, але в будь-якому випадку десь ви є темою розмови.
Ви маєте намір випити алкогольний напій
Якщо у вас свербить та почервонів ніс, багато хто вірить, що це ознака того, що ви незабаром збираєтеся вживати алкогольні напої.
У вашому житті станеться щось велике
Також вірять, що якщо свербіння у носі - це сигнал готуватися до великих життєвих перетворень. Тільки час покаже, добре це чи погано.
Успіх наближається до вас
Якщо у вас свербить ніс, чекайте особливого подарунка. Це може бути або фізичний дар, наприклад гроші, або духовний дар, наприклад, віра чи мудрість.
Наприклад, багато хто вважає, що ніс, який свербить, сигналізує про дар здорового глузду, оскільки зазвичай вважається, що ніс - це спосіб "унюхати когось".
Ти збираєшся закохатися
Деякі вважають, що якщо ніс свербить - це ознака того, що ви дуже скоро закохаєтеся.
Це має сенс, якщо ви об'єднаєте переконання про те, що свербіння носа означає, що хтось відвідає вас (може, ваша друга половинка?) і до вас прийде удача у вигляді кохання.
Ви зіткнетеся з конфліктом
Ірландський фольклор стверджує, що свербіння у носі - ознака конфлікту, що насувається. Це може бути сварка з кимось чи навіть фізична бійка. Чим сильніше свербить ваш ніс, тим гіршим, швидше за все, буде конфлікт.
Редактор: Алісія Давид
12-06-2024, 00:15