русский корабльнахуй
 
новини  11 червня 2024 11:40 

Універсальні акценти – як за допомогою аксесуарів підкреслити свій стиль незалежно від випадку?*

підтримай автора: оригінал
7
664
0
Реклама
Стиль – це засіб проявити не тільки вміння поєднувати різний одяг, але й можливість наситити життя новими фарбами. Після створення нового гармонійного іміджу чом би не подумати про його доповнення аксесуарами. Це не просто забаганка, а реальна щоденна необхідність. Точкові доповнення подарують нові враження не тільки Вам, а й усім іншим навколо.
Купувати речі онлайн саме задоволення. Товар прибуде незабаром після замовлення, а щоб не прогадати з вибором, можна подивитися приклади фото з живими моделями. Бажано дотримуватися кольорових або монохромних композицій, оскільки це допоможе підкреслити основну ідею загального образу. Якщо хочеться здивувати колег друзів та подруг по-справжньому, тоді можна впевнено замовляти аксесуари від брендів.
Що входить у визначення поняття аксесуар?
Свій одяг доречно прикрасити дорогоцінностями, біжутерією, модними годинниками. Сюди також відносяться пояси, ремені, головні убори, кепки, сонцезахисні окуляри та багато іншого. Наприклад, круті брендові окуляри з гарним склом або суттєво доповнюють образ, або навіть радикально його змінюють.
Найпомітнішим предметом гардероба є сумки. Це може бути ексклюзивна іміджева дамська сумочка, в якій поміститься все необхідне. Або непогано було б придбати крутий місткий рюкзак для турпоходів, трансферу на місце роботи, тренувальної зали та інше. Але останні зазвичай поєднують більше зі спортивним стилем або urban. В цих виробах слід віддавати перевагу практичним матеріалам, а не преміально-вишуканим.
Як може впливати на образ вибір взуття?
Відноситеся до пари чобіт як до розхідників? Даремно, бо саме вони можуть бути одним з головних акцентів, якщо правильно зробити вибір. Допомагають "розвеселити" лук зелені, червоні, фіолетові кеди або кросівки.
Вигідно підкреслюють Вашу любов до преміальних концепцій суцільно білі моделі та брендові з трьома смужками. До них також в асортименті пропонуються якісні носки, які можна замовити на сторінці https://answear.ua/m/adidas-performance.
Взуття має підходити я мінімум до інших аксесуарів, а не суперечити їм. Ось кілька прикладів, як можна імпровізувати зі своїм зовнішнім виглядом:
  • одягнути довгу сукню або брюки і сорочку, іміджевий годинник, сонячні класичні окуляри – і ось готовий офіційний стиль;
  • обрати великий клатч, взуття на високих каблуках або платформах, великого розміру сережки - і можна йти на вечірку;
  • якщо ж додати до цього джинсову куртку або спортивну, так створюється casual або стріт-стайл.
  • Одяг стає набагато цікавішим завдяки логічним доповненням та акцентам. Кожна людина хоче виділитися серед інших – цьому допоможуть модні товари від магазину answear.ua. Наприклад, фірмова колекція adidas-performance пропонує усі необхідні елементи для гармонійного та цілісного модного лука. Пам’ятайте також про узгодження кольорів та помірне дотримання рамок. Власне, ніхто зараз не обмежує у виборі декоративних виробів, але дуже великі прикраси чи пістряві сумочки можуть виявитися не досить аргументованими. Водночас помірне додавання тих самих предметів може перетворити базовий одяг в шедевр сучасної дизайнерської думки.
    Редактор: Алісія Давид
    11-06-2024, 11:40