русский корабльнахуй
 
Останні новини  10 червня 2024 13:52 

“Блошиний” ринок в Чернівцях: що можна купити

підтримай автора: оригінал
18
-
0
Кожної неділі чернівчани ходять на "блошиний" ринок, що на вулиці Руській. Люди купують та продають там цікаві товари.
Поруч знаходиться зупинка "Зелений ринок", що робить місце зручним для людей, які їдуть з інших районів міста. Хтось продає товари на клейонці, ковдрі або ж на столі. Вони торгують, розмовляють, та буває, сперечаються про якість чи ціну товару.
Тут можна придбати все, що вам заманеться: одяг, годинники, взуття, іграшки, сумки, посуд, інструменти, старі книги.
Ціни коливаються від 5 гривень до 1000 гривень. Можна знайти такі речі, які не купиш у магазині. До прикладу якісь старі журнали, дерев’яні скриньки для прикрас, а що цікаво, незалежно від пори року можна придбати новорічні іграшки та дощик.
Ще не підписані на наш Telegram канал? Зробіть це зараз.
У недільний ранок тут настільки багато людей, що важко ходити рядами, а також скоріше за все не обійдеться без сварок з тими самими продавцями. Продають зазвичай люди похилого віку, яким не вистачає пенсії, і щоб вижити, вони повинні продавати речі з свого дому.
Але не всі тут продають, щоб заробити гроші. Журналісти 0372.ua поспілкувались з жінкою, яка просто приходить сюди задля розваги.
"Мені 78 років, вдома немає що робити. Чоловік помер, діти за кордоном. У лікарню не хочу їхати, скоро й так помирати. А тут є мої подруги, інколи цікаві люди підходять. Я продаю те, чим вже не користуюсь вдома. Це посуд, рушники, якийсь одяг та взуття від дітей".