русский корабльнахуй
 
Останні новини  10 червня 2024 16:02 

Пʼяні водії і ДТП з постраждалими - що трапилося у Чернівцях та районі за тиждень

підтримай автора: оригінал
18
-
0
Сайт 0372.ua зібрав кримінальну хроніку всього, що сталося у Чернівцях та районі за тиждень.
Пропонуємо вам стислий огляд кримінальних та надзвичайних подій, які сталися у Чернівцях та районі минулого тижня, і про які повідомляла поліція області.
1. Слідчі завершили розслідувати справу 44-річного буковинця, який у селі Годилів у лютому поранив сусіда із пістолета та втік з місця події. Це сталося ввечері біля магазину під час розпивання алкоголю. Експертиза показала, що чоловік стріляв з револьвера «Ekol Viper 3». Йому загрожує до семи років позбавлення волі.
2. 47-річну жительку Красноїльська судитимуть за те, що вона крала кошти з кондитерського відділу магазину в Чернівцях. Впродовж червня по серпень минулого року жінка вчинила 34 крадіжки грошей. Зловмисниця брала з каси від 1500 до 2000 гривень. Таким чином буковинка викрала 61 тисячу гривень.
3. 58-річна чернівчанка віддала псевдобанкіру 6 тис. грн. Співрозмовник запропонував жінці захистити її картковий рахунок. Псевдобанкір увійшов у довіру до чернівчанки та дізнався всю необхідну інформацію про банківську картку жінки.
Ще не підписані на наш Telegram канал? Зробіть це зараз.
4. До трьох років позбавлення волі загрожує кермувальниці, яка вчинила ДТП з потерпілим у Чернівецькому районі. 35-річна водійка автомобіля «Citroen Xsara Picasso» в стані алкогольного сп’яніння 26 березня цього року допустила перекидання автівки. Внаслідок аварії 49-річний пасажир отримав середньої тяжкості ушкодження.
5. У Чернівцях судитимуть чоловіка, який зберігав наркотики у великих розмірах для власного вживання. Поліцейські виявили та вилучили поліетиленовий пакет із психотропним наркотиком PVP та вагою понад 8 грамів.
6. 7 червня в селі Прут сталася ДТП, в якій постраждав 57-річний водій з Чернівців. Він був за кермом авто Jeep і виїхав за межі проїжджої частини в кювет.
7. У Чернівецькому районі затримали водія, який 8 червня вчинив ДТП з потерпілим. 38-річний водій автомобіля «Mitsubishi Outlander» не впорався з керуванням, авто зʼїхало в кювет і перекинулося. 42-річний пасажир отримав численні тілесні ушкодження. Зʼясувалося, що водій був у стані алкогольного спʼяніння.
8. 9 червня у Чернівцях травмувався водій мікроавтобуса і пасажирка. 38-річний водій автомобіля «Volkswagen Transporter» не впорався з керуванням, виїхав за межі проїжджої частини та зіткнувся з огорожею і деревом.
Читайте: “Блошиний” ринок в Чернівцях: що можна купити