русский корабльнахуй
 
Новини  07 червня 2024 17:00 

На Буковині судитимуть водія мотоблока, який влаштував аварію

підтримай автора: оригінал
16
818
0
Чоловік не впорався з керуванням та врізався в дерево
На Буковині судитимуть водія мотоблока, який влаштував аварію. Унаслідок аварії 45-річний пасажир мотоблока отримав легкі тілесні ушкодження.
Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.
Наразі правоохоронці скерували обвинувальний акт відносно кермувальника до суду для розгляду.
"Під час досудового розслідування співробітники Чернівецького райуправління поліції встановили, що 4 травня цього року в селі Добринівці 56-річний водій мотоблока «Zubr» проявив неуважність, не врахував дорожньої обстановки, не впорався з керування та допустив наїзд на дерево", - повідомили слідчі.
У результаті дорожньо-транспортної пригоди травмувався 45-річний пасажир. Відповідно до висновку експерта, травми, які отримав потерпілий, відносяться до легких тілесних ушкоджень.
Наразі слідчі поліції завершили досудове розслідування та скерували матеріали кримінального провадження з обвинувальним актом до суду для розгляду. Водію інкримінують вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.
Процесуальне керівництво у кримінальному провадженні здійснював Заставнівський відділ Чернівецької окружної прокуратури.