русский корабльнахуй
 
Новини  07 червня 2024 16:15 

Дитячий табір "Дністер+" на Буковині, де виявили жахливі умови, цьогоріч знову не працюватиме

підтримай автора: оригінал
18
1.1k
0
Наразі у міста немає альтернативи, куди відправити дітей на оздоровлення Табори "Дністер плюс" та "Під лісом" на Буковині призначені для оздоровлення дітей, цьогоріч знову визнали не придатними для оздоровлення дітей пільгових категорій. Власник не усунув низку порушень, які виявили у минулому році. Наразі у міста немає альтернативи, куди відправити пільговиків на оздоровлення.
Про це на пресконференції повідомив мер Чернівців Роман Клічук.
"До комісії входили працівники управління освіти, медицини, поліція, ДСНС. Вони всі склали акти, які не допускають дітей на оздоровлення у цих таборах. Власник не підготувався, не виправив ті недоліки, які були минулого року. На жаль, поки що немає інших варіантів для відпочинку дітей пільгових категорій. Насправді розраховували на ці табори, але не передбачали, що власник не зробить узагалі нічого. Можливо, у нього якісь фінансові проблеми", - сказав міський голова.
Натомість посадовець запевнив, що міська рада спільно із обласною шукатимуть інші варіанти для відпочинку дітей.
На сайті YouControl, директором зазначених таборів зазначений Михайло Ярославович Сеничак, який раніше працював головним податківецем Чернівецької області.
Нагадаємо, брудні ліжка та антисанітарія: мати в шоці від умов у дитячому таборі "Дністер+", що у селі Брідок Вікнянської громади Чернівецького району. Тоді у соцмережах вибухнув скандал.