русский корабльнахуй
 
Новини  07 червня 2024 12:47 

Купив наркотики для власного вживання: у Чернівцях судитимуть чоловіка

підтримай автора: оригінал
17
779
0
Фото: ілюстративне
Чернівчанин зберігав наркотики у великих розмірах
У Чернівцях на лаву підсудних сяде чоловік, який обвинувачується у незаконному зберіганні наркотиків у великих розмірах. Слідчі поліції зібрали докази вчинення 46-річним місцевим жителем кримінального правопорушення та наразі матеріали провадження з обвинувальним актом скерували до суду для розгляду.
Про це повідомляє Відділ комунікації поліції у Чернівецькій області.
"Правоохоронці Чернівецької області продовжують проводити заходи спрямовані на протидію незаконному обігу наркотичних засобів та психотропних речовин.
Під час проведення слідства працівники Чернівецького районного управління поліції спільно з колегами з Управління боротьби з наркозлочинністю ГУНП викрили 46-річного жителя обласного центру, який незаконно придбав та зберігав наркотичні речовини для власного вживання. Проводячи поверхневу перевірку, поліцейські виявили та вилучили поліетиленовий пакет із речовиною схожою на наркотичну", - йдеться у дописі.
Правоохоронці вилучили речовий доказ та направили на проведення відповідної експертизи. Результати підтвердили, що вилучена речовина містить в своєму складі особливо небезпечну психотропну речовину, обіг якої заборонено в Україні – PVP та вагою понад 8 грамів.
Слідчі поліції під процесуальним керівництвом Чернівецької окружної прокуратури завершили досудове розслідування та скерували матеріали кримінального провадження з обвинувальним актом до суду для розгляду.
Чоловіку інкримінують вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України.