русский корабльнахуй
 
Новини Чернівців  06 червня 2024 09:33 

Чернівчани задоволені якістю освіти та медицини - опитування

підтримай автора: оригінал
20
1.1k
1
Чернівці - у трійці міст, же мешканці задоволені наданням таких послуг, як медицина, школи та дитячі садки.
Про це свідчать результати дев'ятого всеукраїнського муніципального опитування, проведеного Соціологічною групою "Рейтинг" від імені Центру аналізу та соціологічних досліджень Міжнародного республіканського інституту, пише molbuk.ua.
6% опитаних чернівчан вважають, надання медичних послуг можна оцінити на "відмінно", 39% - що ці послуги надаються добре. 36% опитаних вважають, що вони надаються на середньому рівні. Лише 15% респондентів незадоволені медициною у Чернівцях.
Також Чернівці у трійці лідерів щодо рівня освіти.
Рівень якості послуг в університетах, технікумах та коледжах відмінними назвали 10% опитаних чернівчан. І це найвищий показник серед міст. 46% - добре, 6% - незадоволені послугами. За цим показником Чернівці посіли друге місце серед 21 обласного центру.
Також один із найвищих показників щодо якості надання послуг у школах. 10% респондентів назвали їх відмінними і це теж є найвищий показник. 47% опитаних вважають, що рівень надання послуг в освіті добрий, 7% - "погано і жахливо".
Також найбільша кількість чернівчан оцінили якість послуг у дитсадках на “відмінно". Це 10% опитаних. На “добре” цю послугу оцінили 45% опитаних чернівчан. 4% - “поганою”, “жахливою”.
Опитування проводилось у 21 обласному центрі України, за винятком тих, що перебувають під контролем російських чи проросійських сил. Вибірка складалася з 16 800 постійних жителів 21 міст, віком від 18 років і старше. Є репрезентативною для населення по віку та статі.
Редактор: Людмила Осадчук
6-06-2024, 09:33