русский корабльнахуй
 
Новини  05 червня 2024 19:34 

Іван Ринжук хоче повернутся на посаду директора Калинівського ринку у Чернівцях

підтримай автора: оригінал
23
2k
0
Екс-директор вимагає компенсувати собі зарплатню за 13 років
Колишній директор "Калинівського ринку” Іван Ринжук подав судовий позов на Чернівецьку міську раду (третя особа МКП "Калинівський ринок") щодо скасування розпорядження про його звільнення у 2011 році.
Про це пише molbuk.ua з посиланням на місцеві медіа.
У позові Ринжук вимагає, крім поновлення на роботі, також виплату від роботодавця (Чернівецької міської ради) середнього заробітку за весь час після звільнення, тобто за цілих 13 років.
У пресслужбі Калинівського ринку підтвердили інформацію, що Іван Ринжук подав позов про відновлення на посаді кілька тижнів тому.
Нагадаємо, екс-директора Калинівського ринку Івана Ринжука у квітні 2011 року серед білого дня біля центрального парку у Чернівцях затримав "Беркут". Івана Ринжука тоді звинуватили в отриманні хабаря в сумі 250 тисяч доларів США. Через 2 роки Ринжука відпустили під заставу, проте з невідомих причин він від неї відмовився.
У квітні 2011 Іван Ринжук був звільнений з посади генерального директора КП "МТК "Калинівський ринок".
Пізніше у Садгірському суді розглядалася інша кримінальна справа - Івана Ринжука звинувачували у привласненні понад 9 млн. грн. і несплаті 2,7 млн. грн. податків. У лютому 2015 року Садгірський районний суд м. Чернівці виніс виправдальний вирок.
У 2021 році суд виправдав колишнього генерального директора комунального підприємства "Калинівський ринок" Івана Ринжука, якого підозрювали у отриманні хабаря в розмірі понад 220 тисяч доларів