русский корабльнахуй
 
Новини Чернівців  05 червня 2024 17:54 

Ринжук хоче поновитися на посаді директора Калинівського ринку - ЗМІ

підтримай автора: оригінал
18
2.3k
0
Колишній директор “Калинівського ринку” Іван Ринжук подав судовий позов на Чернівецьку міську раду (третя особа МКП "Калинівський ринок") щодо скасування розпорядження про його звільнення у 2011 році.
Про це повідомляють місцеві ЗМІ.
У позові Ринжук вимагає, крім поновлення на роботі, також виплату від роботодавця (Чернівецької міської ради) середнього заробітку за весь час після звільнення, тобто за цілих 13 років.
У пресслужбі Калинівського ринку підтвердили інформацію, що Іван Ринжук подав позов про відновлення на посаді кілька тижнів тому.
Нагадаємо, екс-директора Калинівського ринку Івана Ринжука у квітні 2011 року серед білого дня біля центрального парку у Чернівцях затримав "Беркут". Івана Ринжука тоді звинуватили в отриманні хабаря в сумі 250 тисяч доларів США. Через 2 роки Ринжука відпустили під заставу, проте з невідомих причин він від неї відмовився.
У квітні Іван Ринжук був звільнений з посади генерального директора КП "МТК "Калинівський ринок".
Пізніше у Садгірському суді розглядалася інша кримінальна справа - Івана Ринжука звинувачували у привласненні понад 9 млн. грн. і несплаті 2,7 млн. грн. податків. Сьогодні Садгірський районний суд м. Чернівці виніс виправдальний вирок.
У 2021 році суд виправдав колишнього генерального директора комунального підприємства "Калинівський ринок" Івана Ринжука, якого підозрювали у отриманні хабаря в розмірі понад 220 тисяч доларів
Редактор: Людмила Осадчук
5-06-2024, 17:54