русский корабльнахуй
 
Новини Чернівців  04 червня 2024 17:45 

Проник до квартири та обікрав: на Буковині судитимуть злодія

підтримай автора: оригінал
21
568
0
На Буковині перед судом постане дніпрянин за викрадення майна на 85 тисяч гривень.
Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.
У березні цього року 45-річний житель Дніпропетровської області проник до квартири чернівчанки, незаконно заволодів її майном і розпорядився ним на власний розсуд. За фактом протиправних дій чоловіка слідчі поліції розпочали кримінальне провадження та наразі завершили досудове розслідування. Відповідно до чинного законодавства, чоловіку загрожує до восьми років позбавлення волі.
Нагадаємо: чоловік, який раніше був неодноразово засуджений за вчинення майнових злочинів, скористався відсутністю вдома чернівчанки та зайшов до її квартири. Звідти житель Дніпропетровської області викрав золоті вироби, техніку, дорогоцінний годинник та парфуми, після чого розпорядився викраденим на власний розсуд.
Сума, завданих збитків заявниці, становить майже 85 тисяч гривень.
Під процесуальним керівництвом Чернівецької окружної прокуратури слідчі поліції завершили досудове розслідування та передали обвинувальний акт для розгляду до суду.
Дніпрянину інкримінують вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч.4 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального Кодексу України.
Нагадаємо: відповідно до внесених змін в законодавство, в Україні посилили відповідальність за вчинення крадіжок, що в умовах воєнного стану прирівнюються до тяжких злочинів.
Редактор: Аліна Книжник
4-06-2024, 17:45