русский корабльнахуй
 
Чернівці  04 червня 2024 12:39 

Стріляв у повітря та викрав двох людей: буковинець спробував помститися «мотоциклісту-порушнику»

підтримай автора: оригінал
17
945
0
Фото: Відділ комунікації поліції Чернівецької області
34-річний житель села Топорівці хотів помститися мотоциклісту, який, на його думку, порушив Правила дорожнього руху.
Зокрема, він погрожував водію та неповнолітній пасажирці мотоцикла зброєю і здійснив декілька пострілів у повітря. Після цього буковинець силоміць посадив їх до свого автомобіля «Mercedes Benz» та деякий час возив селом, не дозволяючи вийти з салону транспортного засобу, де зберігалися зброя та боєприпаси.
Інцидент стався у лютому цього року, інформує Відділ комунікації поліції Чернівецької області, пише Медіа агентство АСС.
Чоловіка затримали. Під час проведення двох санкціонованих обшуків правоохоронці виявили та вилучили гранати та 400 набоїв різного калібру. Відповідно до результатів експертиз, боєприпаси є бойовими та становлять загрозу для населення.
Слідчі поліції під процесуальним керівництвом прокуратури завершили відносно фігуранта досудове розслідування та передали обвинувальний акт для розгляду до суду. Чоловіку інкримінують вчинення кримінальних правопорушень, передбачених:
- ч. 2 ст. 146 (Незаконне позбавлення волі або викрадення людини);
- ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами);
- ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України.
Наразі за цим фактом слідчі поліції завершили досудове розслідування та передали справу до суду. Відповідно до санкцій статей, чоловікові загрожує до семи років позбавлення волі.