русский корабльнахуй
 
Чернівці  04 червня 2024 10:15 

Працюють у будівельних компаніях: як буковинці долучаються до зведення фортифікацій на фронті

підтримай автора: оригінал
22
4.6k
0
Фото ілюстративне
Буковинці активно долучаються до зведення фортифікаційних споруд у Донецькій області.
Про те, як це відбувається, хто їх працевлаштовує та виплачує заробітну плату, у інтерв'ю МА АСС розповіла перша заступниця начальника Чернівецької обласної військової адміністрації Альона Атаманюк.
«Коли ми говоримо, що шукаємо людей на будівництво фортифікаційних споруд, мова йде про те, що вони офіційно долучаються як працівники на підприємства, які є підрядниками з будівництва фортифікаційних укріплень.
Мова йде про офіційне працевлаштування, заробітну плату їм сплачують залежно від того, хто на якому напрямку працює. Є моменти, коли їм дійсно виплачують і по 2 тисячі гривень на день, і 1500. Звичайно, що на будівництві складно працювати весь час, 30-31 день в місяць, тому відбуваються чергування, зміни», - зазначила посадовиця.
Альона Атаманюк зауважила, що такі працівники не мобілізуються для цієї роботи, а є звичайними працівниками на підприємстві, які в будь-який момент можуть звільнитись і повернутись. При цьому, коли вони завершують будівництво фортифікацій на певних напрямках, більшість підприємств готові залучати їх і для подальшої роботи, адже це будівельні підприємства, які займаються і в тому числі зведенням будинків в Чернівецькій області.
На сьогодні потрібні ще працівники в підтримку як будівництва фортифікаційних споруд на сході, та й на інших напрямках, додала посадовиця.
Для отримання детальної інформації та подання заявки на роботу необхідно заповнити анкету за цим посиланням або телефонуйте: (0372) 57-66-68 - приймальня Департаменту капітального будівництва.