русский корабльнахуй
 
Новини  04 червня 2024 10:00 

На Буковині втікачів, яких спіймали на кордоні, везуть одразу в ТЦК

підтримай автора: оригінал
20
686
0
Прикордонники викликають поліцейських, відбувається адміністративне затримання та доставка до найближчого ТЦК та СП У постанові Кабінету Міністрів про проведення призову громадян на військову службу під час мобілізації, на особливий період №560 вказано, що втікачів, яких затримали на кордоні, одразу ж скеровуватимуть в найближчий ТЦК та СП. Щоправда, є одна умова - в Єдиному державному реєстрі призовників, військовозобов'язаних та резервістів мають бути відомості про їх подання щодо розшуку в Національну поліцію, пише АСС.
Помічник начальника Чернівецького прикордонного загону Ігор Заруднєв розповів, як чоловіків, яких затримали при спробі незаконного перетину кордону на Буковині, будуть передавати до відділів ТЦК та СП:
«Так, ми будемо відправляти чоловіків в ТЦК за умови, якщо в Єдиному державному реєстрі чоловік зазначається в розшуку Нацполіції. Як саме - будемо передавати їх представникам Національної поліції, адже особа по їхній лінії перебуває в розшуку».
Тобто прикордонники викликають поліцейського для здійснення адміністративного затримання особи та її доставлення до найближчого ТЦК та СП. Як зазначив Ігор Заруднєв, раніше, тобто до постанови Кабміну, прикордонники не передавали втікачів до ТЦК та СП, попри те, що взаємодія з територіальними центрами комплектування постійна:
«Ми спільно працюємо і на контрольних постах, і в пунктах пропуску, особливо в великих пунктах пропуску, тому комунікація між представниками ТЦК та СП та прикордонниками постійна. З Національною поліцією так само».