русский корабльнахуй
 
Чернівці  03 червня 2024 12:41 

На Буковині ухилянтів зупиняли з пострілами (ВІДЕО)

підтримай автора: оригінал
18
5.4k
0
Фото: Західний кордон
Чоловіки не виконали вимогу прикордонників про зупинку.
На кордоні з Румунією у Чернівецькій області затримали групу порушників та їхнього провідника.
Пізно ввечері прикордонний наряд на одному з контрольних постів намагався зупинити легковий автомобіль для перевірки. Однак водій авто не виконав вимогу правоохоронців та продовжив рух на великій швидкості, пише Медіа агентство АСС з посиланням на Західне регіональне управління Держприкордонслужби України.
Прикордонники почали переслідування, та через деякий час їм вдалося заблокувати авто неподалік кордону. Проте водій та пасажири легковика вдалися до втечі. Під час затримання порушників довелося здійснити кілька пострілів вгору.
Вдалось з’ясувати, що водій - буковинець. Він за 6-8 тисяч євро мав відвезти жителів Київської, Львівської та Івано-Франківської областей до кордону з Румунією.
Провідника затримали в порядку статті 208 КПК України. Стосовно решти затриманих склали протоколи за статтями 204-1 та 185-10 Кодексу України про адміністративні правопорушення.
Також встановили особи головних організаторів схеми. Відносно них до Національної поліції направлено повідомлення за статтею 332 Кримінального кодексу України.