русский корабльнахуй
 
Новини Чернівців  02 червня 2024 11:22 

Ліквідували підприємство «Чернівціміськліфт»: що робити, якщо застрягли у ліфті

підтримай автора: оригінал
21
2.1k
0
У Чернівцях ліквідували комунальне підприємство "Чернівціміськліфт".
Таке рішення ухвалили на сесії Чернівецької міської ради 30 травня.
Мешканці повинні укласти угоди з приватними підприємствами на обслуговування. Саме вони будуть здійснювати обслуговування, якщо поламається ліфт, потрібно щось замінити або хтось застрягне.
"Під час ліквідації даного підприємства два місяці буде перехідний період. Всіх споживачів "Чернівціміськліфт" повідомлять по необхідність переукладання договорів. В ОСББ договори переукладають голови, у багатоквартирних житлових будинках, які перебувають на обслуговуванні управлінських компаній, то вони укладають договір з фірмами, які мають ліцензію на обслуговування ліфтів і надають дану послугу", - пояснив директор департаменту інфраструктури та благоустрою Чернівецької міської ради Ігор Ніколенко.
Обслуговування здійснюватимуть приватні компанії ТОВ "Центрекспертиз", ПП "Травіс-буд", "Довбуш-буд", ТОВ "Форсторіндастрі", ПП "Портал".
Також нагадали, що у місті діє програма "Спільним зусиллями", відповідно до якої здійснюється капремонт ліфтів у співфінансуванні з мешканцями багатоквартирних житлових будинків. 20% робіт оплачують мешканці, 80% покриває міська рада.
Редактор: Людмила Осадчук
2-06-2024, 11:22