русский корабльнахуй
 
Чернівці  30 травня 2024 14:45 

КП «Чернівціміськліфт» ліквідували: рішення сесії

підтримай автора: оригінал
18
1.1k
0
Фото: «Чернівціміськліфт», Фейсбук
Працівникам «Чернівціміськліфт» запропонують працевлаштуватися на інші комунальні підприємства.
У Чернівцях ліквідували комунальне підприємство «Чернівціміськліфт». Відповідне рішення ухвалили на сесії міської ради сьогодні, 30 травня, пише Медіа агентство АСС.
Наразі підприємство обслуговує 440 ліфтів, надалі їх власники вирішуватимуть, з ким укладати договір про обслуговування.
«Під час ліквідації цього підприємства буде 2 місяці перехідного періоду, всіх споживачів «Міськліфта» буде повідомлено про необхідність переукладання договорів. Крім того, залишається програма «Спільними зусиллями», де ми здійснюємо капремонт ліфтів по співфінансуванню з мешканцями багато квартирних будинків», - повідомив під час сесії Ігор Ніколенко, директор департаменту інфраструктури та благоустрою ЧМР.
Нагадаймо, раніше йшлося про ліквідацію підприємства через те, що понад третину абонентів відмовилися від обслуговування і перейшли до приватних компаній. Крім того, «Чернівціміськліфт» мало невеликі прибутки та потребувало би дотації на понад 200 тисяч гривень щомісячно.
Щодо працівників «Чернівціміськліфт», то їм запропонують працевлаштуватися на інші комунальні підприємства, адже всюди є брак працівників, зокрема слюсарів, водіїв та електромонтерів.