русский корабльнахуй
 
Новини Чернівців  01 червня 2024 21:40 

У драмтеатрі прем'єра: "Кайдашева сім'я" на новий лад

підтримай автора: оригінал
20
2.5k
1
Сьогодні, 1 червня, у Чернівецькому обласному музично-драматичному театрі ім. Ольги Кобилянської відбулася прем’єра вистави "Кайдашева сім’я" за однойменним твором українського класика Івана Нечуя-Левицького.
Про це повідомляє кореспондентка molbuk.ua
Керівник драмтеатру Іван Бутняк зазначає, що вистава "Кайдашева сім’я" вже була в репертуарі театру. Однак зараз колектив представить її в новій редакції.
Пані Тетяна, яка відвідує чи не кожну прем'єру, ділиться, що вистава вартує овацій.
"Це дивовижно! Гра акторів незрівнянна, особливо Кайдашихи, актриса Ксенія Король подала свою роль бездоганно! Так, можливо, у її текстах немає Нечуя-Левицького, але в них колоритна Маруся Кайдашенко, і це вартує овацій", - зазначає жінка.
Перший день прем'єри зібрав повний зал глядачів, які тривалими оплесками й вигуками "браво" після вистави віддячили артистів.
Завтра, 2 червня, у театрі — другий прем'єрний показ вистави "Кайдашева сім’я". Квитки на неї можна придбати у касі театру та онлайн.
Раніше ми писали, що сюжет вистави розгортатиметься у 2010 році, місце дії – село Семигори. Основа тексту залишиться оригінальною, але внесуть несподівані елементи.
Редактор: Юлія Пацаранюк
1-06-2024, 21:40