русский корабльнахуй
 
Новини Чернівців  11 серпня 2024 12:38 

У Чернівецькому драмтеатрі розпочався новий театральний сезон: що чекатиме на глядачів – фото

підтримай автора: оригінал
12
2.4k
0
Фото: МБ
У Чернівецькому обласному музично-драматичному театрі імені Ольги Кобилянської відбулося відкриття театрального сезону 2024/2025. На головній сцені театру глядачі мали можливість побачити четвертий прем’єрний показ вистави "Кайдашева сім’я" за повістю Івана Нечуя-Левицького, у постановці головної режисерки драмтеатру Людмили Скрипки.
Про це повідомляє molbuk.ua
Перед початком вистави директор драмтеатру Іван Бутняк ознайомив присутніх із творчими планами колективу на новий сезон.
Він розповів, що цього року театр підготував низку цікавих прем'єр, серед яких романтична комедія за мотивами твору Вуді Аллена "Екскомеді літньої ночі або який дурний весь рід людський", над якою працює режисер з Харкова Степан Пасічник.
"Ми також підготували виставу для наймолодших глядачів – "Котигорошко", яка буде цікавою і для дорослих. У цьому сезоні ми представимо ще одну вагому прем’єру – "Тіні забутих предків" за повістю Михайла Коцюбинського у постановці киянина Андрія Приходька. А до закриття сезону весною на глядачів чекатиме музична комедія "Весілля Фігаро" у постановці головної режисерки драмтеатру, народної артистки України Людмили Скрипки", – повідомив Іван Бутняк.
Крім того, директор зазначив, що цього року Чернівці традиційно приймуть фестиваль "Золоті оплески Буковини", який збере театральні колективи з усієї України.
Театральний сезон обіцяє бути насиченим та цікавим як для дорослих, так і для наймолодших глядачів.
Вистава "Кайдашева сім'я"
Редактор: Алісія Давид
11-08-2024, 12:38