русский корабльнахуй
 
Новини  29 травня 2024 19:00 

Поліціянти повідомили буковинцю про підозру у наданні хабаря прикордоннику

підтримай автора: оригінал
21
-
-
Фігурант пропонував гроші службовій особі за незаконний перетин державного українського кордону у період дії воєнного стану в Україні. Поліціянти задокументували протиправні дії чоловіка та вже повідомили йому про підозру. Відповідно до чинного законодавства, буковинцю загрожує до чотирьох років позбавлення волі.
Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.
Під час проходження митного контролю 36-річний житель Чернівців за сприяння у безперешкодному перетині державного кордону надав співробітнику прикордонної служби 100 євро та 200 доларів США. Для документування протиправних дій чоловіка на місце інциденту прибула слідчо-оперативна група відділення поліції № 4 (м. Герца) Чернівецького РУП.
Наразі слідчі поліції повідомили чоловіку про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 369 (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) Кримінального кодексу України.
Процесуальне керівництво у кримінальному провадженні здійснює Герцаївський відділ Чернівецької окружної прокуратури. Досудове розслідування триває.