русский корабльнахуй
 
Новини  23 травня 2024 14:48 

Буковинка написала до поліції заяву про незаконне утримання в ТЦК її родича

підтримай автора: оригінал
23
4.4k
0
Поліцейські встановлюють обставини інциденту з працівниками ТЦК та СП в Чернівецькому районі До поліції звернулася жителька с. Давидівка із заявою про те, що нібито представники одного з районних відділів ТЦК та СП незаконно утримували її родича.
Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Чернівецької області.
Наразі слідчі поліції відділення №1 (м. Сторожинець) Чернівецького районного управління поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 426-1 (Перевищення військовою службовою особою влади чи службових повноважень) Кримінального кодексу України.
Наразі проводяться першочергові слідчі дії та заходи, спрямовані на встановлення об’єктивної інформації щодо цього випадку.
У Чернівецькому обласному ТЦК і СП прокоментували інцидент, який розслідують правоохоронні органи краю.
"Закликаємо утриматись від передчасних висновків і заяв до завершення розслідування правоохоронних органів, а саме від звинувачень у неправомірних діях представників одного з відділів ТЦК та СП щодо військовозобов’язаного.
Попередньо повідомляємо, що військовозобов’язаний громадянин 10 травня проходив військово-лікарську комісію та у зв’язку зі скаргами на стан здоров’я був скерований на додаткове обстеження до медичного закладу.
Командування і особовий склад ТЦК та СП максимально сприяють слідству, по завершенні якого буде надана відповідна інформація", - йдеться у повідомленні Служби зв'язків з громадськістю Чернівецького обласного ТЦК та СП.