русский корабльнахуй
 
Україна  23 травня 2024 09:18 

У Міноборони розповіли, які функції матиме застосунок для військових «Армія+»

підтримай автора: оригінал
20
1k
0
Фото: Арміяінформ
Застосунок «Армія +» для військових включатиме військове ID та електронні рапорти. Цифрові рапорти зменшать паперове навантаження та забезпечать зручний зворотний зв'язок. Повний запуск додатку планується на початок липня.
Про це розповіла заступниця міністра оборони з питань цифровізації Катерина Черногоренко у ефірі телемарафону, передає МА АСС з посиланням на УНН.
«Армія +» – це застосунок для військовослужбовців. Перші дві головні функції, які ми будемо робити доступними, – це військове ID, Це фактично посвідчення військового військовослужбовця. І друга функція, це дуже важлива функція - це електронні рапорти» - розповідає Черногоренко.
За її словами, більшість дій військовослужбовців пов'язана з написанням рапортів, що створює значне паперове навантаження. Міноборони прагне зробити цей процес цифровим та зручним: обрати готовий рапорт у додатку, підписати його за допомогою цифрового підпису, надіслати командиру та отримати затвердження або відмову, але з певних причин.
«Командир має пояснити, чому саме таке причина і це дуже крута культура зворотного зв’язку. Тепер буде така «моральна відповідальність» за те, що будуть певні причини з реакції на ті чи інші рапорти», - заявила заступниця міністра оборони.
Вона зазначила, що завдяки електронним рапортам Міноборони зможуть вирішити багато питань, з якими стикаються військовослужбовці, забезпечивши зручний функціонал у додатку.
«Вже на початку липня ми хотіли би і плануємо запуститися в повний продукт», - додала Черногоренко.