русский корабльнахуй
 
Чернівці  22 травня 2024 17:00 

Літо вже тут: чи працюватиме у Чернівцях міський пляж

підтримай автора: оригінал
22
2.2k
0
Фото: МА АСС, архів
Погода у Чернівцях вже тішить містян спекою та сонцем.
Напередодні пляжного сезону люди цікавляться, чи можна буде десь відпочити біля річки чи озера на Буковині. У пресслужбі Чернівецької міської ради Медіа агентству АСС повідомили, що цьогоріч міський пляж у Чернівцях не працюватиме.
Це пов'язано із відсутністю укриття поряд.
Попри те, що офіційного пляжного сезону не буде, рятувальники вже готуються приймати відвідувачів, адже є ті, хто попри заборону, йдуть на пляж, каже Василь Маник, начальник рятувальної станції:
«Наша служба готова завжди. Поки ми готуємо пляж, у нас є час до 31 травня, щоб навести порядок. Ми вже покосили траву, нині замінюємо дерев'яні бильця, адже люди часто їх ламають. Вже скоро пляж буде готовий приймати відвідувачів. Попри те, що офіційно міський пляж працювати не буде, люди все одно будуть приходити. Вже навіть зараз є багато людей, особливо на вихідні. Приходять смажити шашлик, засмагати, відпочивати. У воду поки не лізе багато людей, проте деякі вже є.
Саме тому на пляжі завжди є один черговий рятувальник, який в разі чого готовий надавати допомогу. Також завжди ведеться спостереження - є вахтовий, який слідкує за ситуацією на воді, за відпочивальниками. Окрім цього, на річку вже спущені плавзасоби, зокрема човни».