русский корабльнахуй
 
Війна з рашистами  22 травня 2024 15:31 

ЗСУ влучили у командний пункт в Луганську: поранено російського генерала Анашкіна

підтримай автора: оригінал
28
669
0
Відразу два джерела, не пов'язані між собою, повідомляють про поранення командувача військ Південного військового округу росії генерал-полковника Геннадія Анашкіна. Росія зазнала тяжких втрат у результаті ракетного удару ЗСУ, який вразив цілий комплекс будівель, що належать так званому "МВС ЛНР".
Подія сталася у селищі Ювілейне, в агломерації міста Луганська, пише Діалог. Згідно з інформацією, внаслідок удару загинуло 13 російських військовослужбовців, ще 26 отримали поранення.
Про це повідомляє Telegram-канал "Досьє Шпигуна", який регулярно публікує дані про втрати російських військових у війні.
Більше того, одразу два джерела, не пов'язані між собою, повідомляють про поранення командувача військ Південного військового округу генерал-полковника Геннадія Анашкіна. Зазначається, що будівля, по якій було завдано удару, використовувалося як командний пункт угруповання військ (сил) "Південь".
На момент атаки в будівлі проводилася нарада. За попередньою інформацією, удару було завдано із застосуванням крилатих ракет французького виробництва SCALP.