русский корабльнахуй
 
Чернівці  19 травня 2024 12:38 

Стала відома проблема, чому у Сквері вишиванки у Чернівцях немає запланованого пам’ятника Володимиру Івасюку

підтримай автора: оригінал
30
3k
1
Так виглядатиме пам'ятник Володимиру Івасюку, який планують встановити у сквері Дня Вишиванки. Скріншот відео: facebook/Василь Зазуляк
Стало відомо, чому у Сквері вишиванки у Чернівцях досі немає запланованого пам’ятника легендарному композитору Володимиру Івасюку і чи взагалі він там буде.
Відповідь на це дав заступник міського голови Чернівців Василь Зазуляк в інтерв’ю Агенції АСС.
“Складно сказати, чи він (пам’ятник) виявився задорогим чи не задорогим. Зазвичай ми всі очікуємо, що буде менше, а воно виходить довше і дорожче. Так, на жаль, виявилось і з пам’ятником Івасюку. Неодноразово ми зустрічались з переможцем конкурсу, він аргументував, чому пам’ятник вартує тих грошей. У нас не викликає сумнівів вартість, але розуміємо, що кошти з міського бюджету точно в цій ситуації не зможемо виділити, відверто - одна надія на меценатів”, - заявив Василь Зазуляк.
За його словами, мер міста Роман Клічук “веде певні розмови” з небайдужими патріотичними людьми, які зазвичай допомагають ЗСУ.
“Ми всі розуміємо важливість маркерів української ідентичності, без цього теж не може бути. Ми створюємо іншу країну. Зведення нових пам’ятників, заміна табличок – це все про вимітання старого сміття з країни, яке на нас «висипали» останні 70 років”, - додав Василь Зазуляк.