русский корабльнахуй
 
Право  17 травня 2024 19:56 

ЦНАПи Буковини вже підключені до системи оновлення даних військовозобов’язаного - Чернівецька ОВА

підтримай автора: оригінал
26
1k
0
З 18 травня усі чоловіки зможуть уточнювати/оновлювати свої дані призовника/військовозобов'язаного не тільки у відповідних ТЦК та СП, а й у місцевих Центрах надання адміністративних послуг. Про це Медіа агентству АСС повідомив директор Департаменту регіонального розвитку Чернівецької ОВА Валентин Дунаєвський.
За його словами, відзавтра працюватиме спеціальна послуга - сервіс з оновлення персональних даних призовників, військовозобовʼязаних та резервістів.
Станом на 17 травня 2024 року в Чернівецькій області 100% ЦНАПів, тобто всі 52 заклади, надали дані до Мінцифри для підключення їх адміністраторів та готові надавати відповідні послуги.
Уточнення персональних даних призовників, військовозобовʼязаних та резервістів у ЦНАПах здійснюватиметься шляхом подання заявниками відповідних відомостей та/або документів у паперовій формі адміністратору ЦНАПу для формування заяви в електронній формі засобами Єдиного державного вебпорталу електронних послуг (Портал Дія).
«З метою запровадження цього сервісу в ЦНАПах Чернівецької області була проведена робота щодо подання даних адміністраторами ЦНАП до Мінцифри через онлайн форму для надання їм доступу до відповідного функціоналу, а також проведено онлайн нараду щодо порядку внесення уточнених персональних даних до Порталу Дія», - зазначив Валентин Дунаєвський.
Нагадаємо, новий закон щодо мобілізації, підписаний президентом України 16 квітня, набуде чинності вже 18 травня. Відповідно до документу, всі військовозобов'язані громадяни, повинні протягом наступних 60 днів, оновити свої персональні дані.