русский корабльнахуй
 
Чернівці  17 травня 2024 14:30 

Чоловіки зможуть оновлювати дані не лише в ТЦК, а й у ЦНАПах: коли у Чернівцях та області запрацює послуга

підтримай автора: оригінал
28
1.9k
0
Ілюстративне фото
ЦНАПи Буковини вже підключені до відповідної системи.
Як розповів Медіа агентству АСС директор Департаменту регіонального розвитку Чернівецької ОВА Валентин Дунаєвський, з 18 травня усі чоловіки зможуть уточнювати/оновлювати свої дані призовника/військовозобов'язаного не тільки у відповідних ТЦК та СП, а й у місцевих Центрах надання адміністративних послуг. Працюватиме спеціальна послуга - сервіс з оновлення персональних даних призовників, військовозобовʼязаних та резервістів.
Станом на 17 травня 2024 року в Чернівецькій області 100% ЦНАПів, тобто всі 52 заклади, надали дані до Мінцифри для підключення їх адміністраторів та готові надавати відповідні послуги.
Уточнення персональних даних призовників, військовозобовʼязаних та резервістів у ЦНАПах здійснюватиметься шляхом подання заявниками відповідних відомостей та/або документів у паперовій формі адміністратору ЦНАПу для формування заяви в електронній формі засобами Єдиного державного вебпорталу електронних послуг (Портал Дія).
«З метою запровадження цього сервісу в ЦНАПах Чернівецької області була проведена робота щодо подання даних адміністраторами ЦНАП до Мінцифри через онлайн форму для надання їм доступу до відповідного функціоналу, а також проведено онлайн нараду щодо порядку внесення уточнених персональних даних до Порталу Дія», - розповів Валентин Дунаєвський.