русский корабльнахуй
 
Чернівці  10 травня 2024 14:11 

Винна: у Чернівцях судили ексдиректорку гімназії № 5 «Інтеграл»

підтримай автора: оригінал
30
1.1k
0
Віру Сопетик, ексдиректорку чернівецької гімназії № 5 «Інтеграл», притягнуть до адміністративної відповідальності.
У залі Першотравневого районного суду у Чернівцях, 8 травня, відбувся розгляд матеріалів, які надійшли від Чернівецького районного управління поліції. Йшлось про притягнення до адміністративної відповідальності Віри Сопетик, вже колишньої директорки гімназії №5, яку підозрюють у булінгу учнів, пише Медіа агентство АСС.
Суд встановив, що з лютого 2024 року до 6 березня Віра Сопетик систематично здійснювала булінг, який полягає в психологічному насильстві, а саме: принижувала честь та гідність учениць 8 класу.
Адвокат Віри Сопетик у судовому засіданні заявив клопотання про закриття провадження у справі через те, що події зазначені у протоколі про адміністративне правопорушення нібито не відповідають дійсності, а у справі відсутні докази, які б підтверджували факт вчинення адміністративного правопорушення.
Своєю чергою представник потерпілих вважав, що матеріали справи про адміністративне правопорушення повністю підтверджують вчинення булінгу.
Доводи адвоката Віри Сопетик суд визнав не обґрунтованими, їх спростували дослідженими в судовому засіданні письмовими доказами.
Рішення суду
Суд постановив визнати винною ексдиректорку у вчиненні адміністративного правопорушення та накласти на неї адміністративне стягнення у виді штрафу в розмірі 1020 гривень у дохід держави. Також з неї стягнуть судовий збір, 605 гривень, на користь держави.
Додамо, постанова суду може бути оскаржена протягом десяти днів з дня її винесення.