русский корабльнахуй
 
Культура  08 квітня 2024 11:52 

Бужинська та Грицкан відвідали захисників у госпіталі в Чернівцях: влаштували концерт та передали закладу допомогу

підтримай автора: оригінал
36
1.1k
2
Фото Фейсбук Катерини Бужинської
Відомі виконавці Катерина Бужинська та Михайло Грицкан відвідали захисників, що лікуються у Чернівецькому обласному госпіталі ветеранів війни.
Про це повідомляє Чернівецька обласна рада.
Артисти заспівали разом і передали на потреби закладу ноутбуки, принтери та роутери.
"Закінчилась перша частина Великого благодійного туру "ВОЛЯ". За 50 днів: проведено більше 30 концертів; пройдено більше 16 000 км; спільними зусиллями понад 1 000 000 грн зібрано на потреби ЗСУ;
Ми з вами допомогли: придбали і передали 2 автівки 28 і 82 бригаді; допомогли з протезуванням та реабілітацією військового з 82 бригади ДШВ; фінансово підтримали підрозділ розвідки ДШВ; для Чернівецького обласного госпіталю ветеранів війни придбано і передано сучасні ноутбуки, принтери та роутери", - написала на своїй сторінці у Фейсбук співачка Катерина Бужинська.
Вона подякувала кожному, хто долучився до такої вагомої допомоги Україні, а також за любов до її творчості.
Зірки об’єдналися для великого благодійного туру «Воля». За 50 днів вони відіграли понад 30 концертів в Україні та за кордоном. Катерині Бужинській та Михайлові Грицкану вдалося зібрати для потреб ЗСУ понад мільйон гривень. Із цих грошей співаки, в тім числі, придбали техніку для госпіталю ветеранів війни.