русский корабльнахуй
 
Новини Чернівців  31 березня 2024 17:21 

Чи потрібні нові транспортні картки: оператор пояснив, чи будуть вони працювати у приватних маршрутках Чернівців

підтримай автора: оригінал
35
5.1k
0
Усі транспортні картки, які діють у тролейбусах і комунальних автобусах, будуть працювати й у приватних маршрутках, коли там встановлять валідатори. Нових карток для проїзду в маршрутках оформляти не потрібно.
Про це molbuk.ua повідомив оператор автоматизованої системи обліку оплати проїзду електронного квитка у громадському транспорті Чернівців.
Тепер за безготівкову оплату відповідає оператор ТОВ "Айкю директ Україна". Він впроваджуватиме новий функціонал електронного квитка. У приватних маршрутках планується встановити 69 валідаторів. Це мають зробити протягом п’яти місяців.
"У маршрутках діятимуть усі транспортні картки, які використовують пасажири зараз у тролейбусах і комунальних автобусах: громадська, пільгова, учнівська, студентська. Також буде діяти "Денний квиток". Учнівська та пільгові картки залишаться персоналізованими, але їх зроблять із новим дизайном. Кожна картка буде мати свій буклет. Для більшої безпеки персоналізовані картки матимуть ПІН-коди", – пояснюють у службі.
Зараз врегульовують питання щодо видачі транспортних карток.
Раніше це робило Чернівецьке тролейбусне управління, тепер – ТОВ "Айкю директ Україна". Приймати заявки на пільгові транспортні картки і видавати їх будуть у ЦНАПі, на вулиці Героїв Майдану, 7. Так було й раніше.
Усі пільгові карти у ЦНАПі, які громадяни замовляли в лютому, продовжують видавати.
Для відновлення втрачених транспортних карток теж потрібно звертатися у ЦНАП. Передрук картки коштує 60 гривень.
З приводу інформації щодо транспортних карток, роботи валідаторів можна звертатися за номером телефону: 067-399-86-67.
Редактор: Людмила Осадчук
31-03-2024, 17:21