русский корабльнахуй
 
Чернівці  25 березня 2024 14:42 

Валідатори у маршрутках Чернівців: двоє перевізників вагаються щодо встановлення

підтримай автора: оригінал
47
979
0
Фото: МА АСС, ілюстративне
Двоє приватних перевізників у Чернівцях поки не підписали угоди з оператором та вагаються з рішенням.
Як розповів Медіа агентству АСС заступник міського голови Ігор Крохмаль, за кілька місяців у всіх маршрутних автобусах Чернівців працюватимуть валідатори:
«Спочатку перевізники укладають угоду з оператором, оплачують аванс, оператор замовляє, виготовляє валідатори, це займає час. Думаю, це займе до двох місяців, намагаємось працювати швидше».
Як ми раніше повідомляли, у Чернівцях транспортний оператор, уклав вже 14 з 16 договорів про надання послуг з організації та забезпечення реєстрації оплати проїзду. 13 договорів укладено з приватними перевізниками, один - із Чернівецьким тролейбусним управлінням. У маршрутках приватних перевізників планується встановити 69 валідаторів.
Проте з двома приватними перевізниками угоди досі не уклали.
«Два перевізники під питанням, але ми впевнені, що вони укладуть угоду. Це приватні підприємці. У одного з них проблема з водіями, на одному маршруті в нього мають їхати два автобуси, а їде всього один, бо немає водія», - розповів посадовець.
У міській раді зазначають, якщо ж таки приватні перевізники відмовляться встановлювати валідатори - місто буде змушене розірвати угоди.
Додамо, усі приватні перевізники Чернівців, які на конкурсних засадах обслуговують міські маршрути, в договорах мають пункт, що в разі визначення органом місцевого самоврядування оператора, вони будуть зобов'язані облаштувати свої транспортні засоби системами автоматизованої оплати.