Фото з фейсбук-сторінки Департаменту охорони здоров'я Чернівецької ОВА
Харчування пацієнтів Чернівецького клінічного кардіологічного центру тепер чотириразове.
Воно включає сніданок, обід, підвечірок та вечерю, пише МА АСС з посиланням на Департамент охорони здоров’я Чернівецької ОВА.
Для пацієнтів розробили та впровадили нове меню з диференціацією, відповідно до статусу хворих, залежно від їх захворювань. Водночас воно є повноцінним, різноманітним і збалансованим із урахуванням середньодобових норм продуктів.
Для покращення процесу приготування їжі адміністрація закладу закупила спеціальне кухонне обладнання на суму понад 126 тисяч гривень. Це дало змогу пришвидшити і частково автоматизувати роботу.