русский корабльнахуй
 
Здоров'я  29 грудня 2024 22:21 

Чи можна їсти шкірку від сала — відповідь вас здивує

підтримай автора: оригінал
4
629
0
Любителі сала часто дискутують, чи дійсно шкірка сала корисна і чи її безпечно вживати.
Всупереч поширеній думці, шкірку від сала можна вживати в їжу, інформує Ukr.Media.
У багатьох культурах шкірку використовують для приготування смачних та неординарних страв. Щоправда, для цього продукт зазвичай потребує додаткової обробки (варіння, смаження або запікання).
Шкірка сала містить більше сполучної тканини, ніж саме сало. У ній знаходяться вітаміни групи B, вітамін E та певні мінерали (фосфор, кальцій, калій). Однак, їхня кількість залежить від умов годівлі тварини.
Варто ураховувати, що шкірка сала зазвичай виконує захисну функцію для тварини, а тому може містити більше тривких матеріалів (кератин, колаген), які роблять її жорсткою.
Хоча шкірка сала може бути корисною, вона є тяжкою для травлення. Від вживання цього продукту краще відмовитися людям з захворювання ШКТ, проблемами з печінкою, з серцево-судинними захворюваннями.
Редактор: Людмила Осадчук
29-12-2024, 22:21

Схоже


22 жовтня 2024 00:45 
Здоров'я Чи справді сало корисне: тренер розповів, чи можна його їсти при схудненні

01 грудня 2024 21:05 
Здоров'я Сало: смачно, але небезпечно? Кому категорично не можна їсти "український делікатес"

07 грудня 2024 14:00 
Новини України Як правильно їсти хурму — зі шкіркою чи без

29 жовтня 2024 17:23 
Здоров'я Чи можна їсти ввечері при схудненні: тренер відповів на найпопулярніше запитання

19 вересня 2024 10:15 
Новини України Опустіть сирокопчену ковбасу в окріп: те, що побачите, здивує багатьох