русский корабльнахуй
 
новини  Вчора 01:45 

Без масла та яєць: рецепт м’якого та ароматного печива

підтримай автора: оригінал
2
4.6k
0
Пісне морквяне печиво готується без масла і яєць, проте виходить дуже смачне.
Про це пише Hochu.ua
Інгредієнти:
140 г моркви
50 г цукру
50 мл олії
160–180 г борошна
1 чайна ложка розпушувача
30 г будь-яких горіхів
30 г будь-яких сухофруктів
цедра 1 лимона або апельсина
дрібка ваніліну
дрібка солі
цукрова пудра
Спосіб приготування:
Сиру моркву потрібно дрібно натерти та віджати від неї сік. Викласти в миску, де будемо замішувати тісто.
Додати до моркви цукор, ваніль, сіль і олію, перемішати виделкою. Додати в морквяну масу цедру, подрібнені горіхи та сухофрукти.
Після цього починаємо всипати борошно. Вводимо половину борошна та розпушувач, перемішуємо. Поступово всипаємо решту борошна, замішуючи тісто. Воно повинне бути м’яким та трохи липким.
Столовою ложкою набираємо тісто, вологими руками формуємо кульки. Трохи приплескуємо та викладаємо на деко, застелене пергаментом.
Випікаємо в добре розігрітій до 180 градусів духовці 15 хв. Коли печиво охолоне, притрушуємо цукровою пудрою.
Редактор: Анастасія Апетрі
Учора, 01:45

Схоже


11 листопада 2024 01:45 
Здоров'я Знамениті макарони з сиром по-американськи: рецепт від New York Times

04 листопада 2024 00:15 
Здоров'я Простий рецепт сінабонів з яблуками та корицею

17 листопада 2024 01:45 
Здоров'я Рецепт пишного омлету, який не опаде

14 листопада 2024 12:01 
Новини На Буковині зросли ціни на продукти харчування та послуги

05 листопада 2024 01:15 
Здоров'я Лише одна чайна ложка: відомий кухар назвав продукт, який зробить яєчню ще смачнішою