Коли мовиться про чебуреки, то одразу на думці їхня соковита м'ясна начинка. Однак кулінарні ентузіасти відкривають для себе, що чебуреки можна готувати з різноманітними альтернативними начинками, й не лише соленими.
З солодкою начинкою чебуреки стануть смачною альтернативою смаженим пиріжкам. Як приготувати солодкі чебуреки, розповідає 24 Канал з посиланням на News24.
Як приготувати чебуреки з солодкою начинкою
Час: 50 – 60 хвилин
Порції: 4 – 5
Інгредієнти:
– борошно – 300 грамів
– вода – 150 мілілітрів
– олія – 3 столові ложки
– сіль – дрібка.
Приготування:
Борошно просійте гіркою та зробіть в центрі заглиблення. Влийте туди олію, теплу воду та додайте дрібку солі. З цих компонентів замісіть тісто. Накрийте його рушником та залиште на 30 хвилин.
Начинку можна зробити будь-яку на ваш смак. Наприклад, кисломолочний сир з цукровою пудрою та родзинками, яблука з бананами та корицею. На крайній випадок можна варення або джем покласти всередину.
Сформуйте з тіста чебуреки та відправляйте смажитись в олію на розігріту сковороду. Обсмажувати треба з двох сторін до золотистої скоринки.
Смачного!
Редактор: Катерина Ковальова
8-11-2024, 00:15