Гарбузовий сік корисний, а ще кращим він стане, якщо його поєднати з апельсинами.
Про це пише Arguments
Для приготування потрібні такі продукти:
вода — 2 л;
апельсин — 4 шт.;
гарбуз — 2,5 кг;
цукор — 200 г;
лимонна кислота — 1,5 ч.л
Як приготувати
Гарбуз потрібно нарізати на шматки. Залийте в каструлі водою. Проваріть до м’якості. Коли охолоне, подрібніть блендером. В такому стані буде м'якоть. Якщо хочете без неї, тоді треба перетирати через сито або викласти в марлю та вичавити.
В сік додайте апельсиновий сік, цукор та лимонну кислоту. Поставте знову на вогонь, щоб проварити протягом кількох хвилин до розчинення цукру після закипання.
Сік готовий. Тепер його можна розлити в простерилізовані банки поки він гарячий. Якщо не плануєте так, тоді охолодіть та смакуйте.
Редактор: Анастасія Апетрі
23-10-2024, 01:30