Дієтологиня порадила під час вибору фрукта керуватися тим, який він на дотик.
Про це пише УНІАН
"Яблуко має бути твердим, але не надто... оптимальний час для вживання яблук - коли вони трохи хрумтять, коли ви їх відкушуєте", - зазначає дієтолог.
Експерт зазначила, що, якщо знати, який вигляд має той чи інший сорт яблука після дозрівання, то можна орієнтуватися на колір плодів:
"Важливо знати, що яблука змінюють колір у міру дозрівання, тому колір яблук сорту Enterprise змінюватиметься від зеленого до більш яскраво-червоного. У сорту Honeycrisp ви помітите, що колір змінюється із зеленого на жовтий, а в міру дозрівання будуть присутні відтінки червоного".
За її словами, плоди, які перестали бути смачними, можуть стати більш м'якими на дотик і мати пухкі ділянки.
Редактор: Анастасія Апетрі
20-10-2024, 00:45