русский корабльнахуй
 
Новини  19 жовтня 2024 09:10 

Жителям Чернівців дві ночі поспіль відключатимуть воду

підтримай автора: оригінал
2
1.1k
0
Фото: Віталій Носач, РБК-Україна
Обмеження почнуть діяти з суботи на неділю та з неділі на понеділок У Чернівцях, через початок опалювального сезону, виникли проблеми з водопостачанням. Водоканал повідомив, що цих вихідних, 19, 20 жовтня, вночі обмежуватиме водопостачання жителям міста.
Тобто, 19 жовтня воду відключатимуть з 22.0 до 8.00, 20 жовтня - з 22.00 до 7.00.
"Ремонт, який відбувся на трьох ключових локаціях КП "Чернівціводоканал”, закінчився вчасно і успішно. Резервуари чистої води за ніч наповнились достатньо для того, щоб не обмежувати стандартний режим водопостачання в місто. Але за сьогодні водорозбір був вдвічі більше, аніж у звичайні дні, адже крім чернівчан та підприємств вода потрібна для опалення осель. Теплотраси вже були частково заповнені, але з початком опалювального сезону починають заповнюватись внутрішньобудинкові мережі (батареї). Сьогоднішній день показав, що воду використовують швидше, аніж встигають подавати її в місто", - пояснюють у водоканалі.
Обмеження почнуть діяти з суботи на неділю та з неділі на понеділок.
"Для підтримки необхідного запасу в резервуарах чистої води було прийнято рішення запровадити нічні обмеження водопостачання, а саме - з суботи на неділю та з неділі на понеділок", - зазначили у водоканалі.