русский корабльнахуй
 
Новини  Сьогодні 16:30 

На росії уже перебувають 1500 спецпризначенців з КНДР – розвідка Південної Кореї

підтримай автора: оригінал
1
-
-
Національна розвідувальна служба Південної Кореї повідомила, що Північна Корея уже відправила 1500 спецпризначенців на війну в Україні, щоб допомогти росії. Вони уже прибули на територію рф.
Про це повідомляє Yonhap.
Це перше широкомасштабне розгортання північнокорейських сухопутних військ, яке, як очікується, матиме значні наслідки для безпеки не лише на Корейському півострові, а й у Північно-Східній Азії та за її межами.
У національній розвідувальній службі Південної Кореї заявили, що вона “виявили перевезення північнокорейського спецвійська на російську територію за допомогою російських військово-морських транспортних кораблів”. Це підтверджує початок північнокорейської військової участі.
За даними розвідки Південної Кореї, 1500 північнокорейських військовослужбовців вже перевезені до Владивостока з районів навколо Чхончжина, Хамхуна і Мусудана за допомогою 4 десантних кораблів і 3 кораблів супроводу рф. Очікується, що друга транспортна операція відбудеться найближчим часом.
“Очікується, що Північна Корея відправить на війну в Україну близько 12 000 військовослужбовців, включаючи чотири бригади своїх елітних сил спеціальних операцій, 11-ту армійську групу і так званий “Штормовий корпус”, – повідомило джерело в розвідці Південної Кореї.
Війська КНДР на росії наразі дислокуються на російських військових базах у Владивостоці, Уссурійську, Хабаровську та Благовєщенську.
Очікується, що вони будуть відправлені на фронт, як тільки завершать акліматизаційну підготовку.
Їм видали російську військову форму і зброю російського виробництва, а також фальшиві посвідчення жителів Якутії-Бурятії в Сибіру, які зовні нагадують північнокорейців.
Водночас у розвідці не надали жодних розвідувальних даних, які б підтверджували твердження про розгортання військ. Також там не уточнили, чи мають інформацію про те, чи брали північнокорейські війська участь у бойових діях.
Водночас в Міністерстві оборони Південної Кореї вважають, що Північна Корея, ймовірно, надала росії цивільний персонал, а не відправила свої війська для участі у війні проти України.