русский корабльнахуй
 
Новини Чернівців  Вчора 14:57 

Був п'яний: неповнолітньому водію, який спричинив смертельну ДТП, загрожує десять років тюрми

підтримай автора: оригінал
2
2.5k
0
На Буковині 17-річному водію, який спричинив ДТП, де загинула 54-річна жінка, а 17-річний хлопець отримав травми, загрожує від п'яти до десяти років ув'язнення.
Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.
"Під час проведення досудового розслідування співробітники відділу розслідування злочинів у сфері транспорту СВ Чернівецького РУП встановили, що вранці 22 липня, 17-річний житель села Їжівці, керуючи автомобілем "Audi А6", рухаючись вулицею М. Емінеску в селі Чудей, перевищив допустиму швидкість, не врахував дорожньої обстановки, виїхав за межі проїжджої частини дороги та допустив перекидання транспортного засобу з подальшим зіткненням з будинком. Крім цього, правоохоронці з’ясували, що хлопець керував автомобілем у стані алкогольного сп’яніння", - повідомили в поліції.
Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди 54-річна пасажирка від отриманих тілесних ушкоджень загинула на місці пригоди, а 17-річний хлопець отримав травми, які згідно з висновком експертизи відносяться до тяжких тілесних ушкоджень.
Буковинцю інкримінують ч. 3 ст. 286-1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння) ККУ.
Раніше ми писали, що на Буковині неповнолітній водій врізався в житловий будинок у селі Чудей.
Редактор: Євгеній Пірожков
Учора, 14:57