русский корабльнахуй
 
СТАТТІ  Вчора 12:08 

Депо-привид в Чернівцях: занедбані будівлі, розбите скло та сліди від пожеж - ФОТО СТАТТІ

підтримай автора: оригінал
2
-
0
У Чернівцях обговорюють підпали на території колишнього депо Чернівецького тролейбусного управління. Це питання викликало чимало дискусій серед чернівчан. Журналісти 0372.ua вирушили на місце подій, щоб на власні очі побачити наслідки пожежі та показати, який вигляд зараз має колишнє депо.
6 вересня 2024 року виставили на аукціон приміщення колишнього тролейбусного депо, яке знаходиться на проспекті Незалежності, 129.
На території є загалом 23 будівлі та споруди загальною площею у 6779,3 кв. м. Стартова ціна – понад 161 млн грн. Там розміщена криниця, пожежне водоймище, автостоянка, погріб та відстійник.
30 серпня відбувся перший підпал. Площа загоряння становила приблизно 300 квадратних метрів. Кримінальне провадження відкрили за статтею про порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою.
Про другий підпал стало відомо 15 вересня. На спецлінію 101 надійшло повідомлення від очевидців про пожежу у двоповерховій будівлі. Вогонь охопив площу 80 квадратних метрів.
Ще більше цікавого та актуального контенту отримуйте в нашому Instagram
На щомісячній пресконференції міський голова Роман Клічук пояснив, чому не відбувся аукціон з приватизації території колишнього тролейбусного депо 24 вересня.
"Відбулися два підпали. Відкрила кримінальна справа про можливе порушення охорони праці депо, якого там вже немає 12 років. Суд наклав арешт на одне із приміщень, через що аукціон 24 вересня скасували. Після того міська рада подала апеляцію й оголосила аукціон знову".
Журналісти 0372.ua побували в колишньому депо, ось як воно виглядає сьогодні:
Колишнє депо Чернівецького тролейбусного управління
Сайт міста Чернівці 0372
Колишнє депо Чернівецького тролейбусного управління
Сайт міста Чернівці 0372