русский корабльнахуй
 
Україна  17 жовтня 2024 11:34 

На Вінниччині у автотрощі загинули шестеро людей, з яких двоє дітей

підтримай автора: оригінал
2
750
0
Фото: Національна поліція
Внаслідок ДТП водій мікроавтобуса та п’ятеро його пасажирів загинули на місці.
За попередньою інформацією слідства, 16 жовтня неподалік села Писарівка Вінницького району на дорозі Стрий -Тернопіль - Кропивницький - Ізварине 36-річний водій автомобіля DAF не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху та допустив зіткнення з мікроавтобусом «RENAULT TRAFIK», який рухався у зустрічному напрямку, пише Медіа агентство АСС з посиланням на інформацію Відділу комунікації поліції у Вінницькій області.
Внаслідок ДТП водій мікроавтобуса та п’ятеро його пасажирів: мешканці Вінницького району 16, 17, 19, 23 років та 21-річний житель Жмеринського району загинули на місці події.
Водій вантажівки з отриманими травмами госпіталізований до лікарні. Наразі він затриманий у порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України.
Автомобілі помістили на арештмайданчик. У водія автомобіля DAF здійснено забір крові для проведення токсикологічної експертизи.
За цим фактом слідчі слідчого управління розслідують кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України.
Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від п'яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років. Слідчими призначено ряд експертиз, за результатами яких будуть встановлені остаточні обставини та причини автопригоди.