русский корабльнахуй
 
Новини  14 жовтня 2024 15:50 

У Чернівцях два дні не буде води: містян закликають зробити запаси води

підтримай автора: оригінал
4
2.8k
0
Повністю відновити водопостачання планують о 7:00 у пʼятницю У Чернівцях з 16 по 18 жовтня не буде води. Чернівчан закликають запастися водою та попередити сусідів.
Про це інформує Чернівціводоканал.
"Для можливості перепідключень по міжнародному проєкту по оновленню водопровідних мереж міста та водогону "Дністер-Чернівці”, з середи 16 жовтня по пʼятницю 18 жовтня заплановані масштабні роботи по заміні обладнання одразу на трьох важливих локаціях", - йдеться у повідомленні.
Подачу води обмежать у середу з 10:00. У цей же день з 20:00 до 22:00 вода буде. Повністю відновити водопостачання планують о 7:00 у пʼятницю.
"Водопостачання міста буде обмежене з середи, 16 жовтня, починаючи з 10 години ранку. Ми розраховуємо, що буде можливість подати воду в місто в цей же день з 20 до 22 години вечора, але про всяк випадок попереджаємо: можуть бути зміни. З урахуванням часу, необхідного для наповнення водогону та резервуарів чистої води, плануємо повністю відновити водопостачання у пʼятницю, 18.10 з 7 ранку", - інформують у водоканалі.
Тим часом, водопостачання мікрорайонів Садгора, Клокучка, Калічанка, Магалянська, Кишинівська, Січових стрільців та прилеглих будуть здійснено у звичному режимі.