русский корабльнахуй
 
Новини  14 жовтня 2024 14:24 

На Буковині затримали чоловіка, який, ймовірно, хотів перетнути кордон з Румунією

підтримай автора: оригінал
1
731
0
Затриманий вінничанин розповідав прикордонникам, що приїхав збирати гриби, але загубився
Прикордонники відділу Красноїльськ отримали інформацію від представників ДСНС про дзвінок громадянина, який заблукав у лісі біля кордону з Румунією та просить про допомогу.
Про це повідомляє ДПСУ.
Інформація була оперативно передана прикордонним нарядам і через деякий час в лісосмузі виявлений чоловік 1987 року народження, мешканець міста Вінниця. Спочатку затриманий розповідав прикордонникам, що приїхав збирати гриби, однак згодом правоохоронці дізналися, що він мав намір потрапити до Румунії в обхід пунктів пропуску та втратив орієнтування. Через кілька годин чоловік зрозумів, що вибратися самотужки не зможе, і зателефонував на «гарячу лінію» рятувальників.
Прикордонники надали чоловіку необхідну допомогу та склали протокол про адміністративне правопорушення. Далі в ході взаємодії з представниками Національної поліції та ТЦК правоохоронці з’ясували, що затриманий не перебуває на військовому обліку, чим порушує вимоги Закону України "Про загальний військовий обов'язок і військову службу". То ж чоловік був переданий представникам поліції для доставки до ТЦК та СП.
Нагадуємо, що це вже не перший подібний випадок рятування прикордонниками порушників державного кордону та вкотре наголошуємо, що перетин кордону поза пунктами пропуску – це не тільки незаконно, а й небезпечно для життя і здоров’я.