русский корабльнахуй
 
Новини Чернівців  14 жовтня 2024 12:00 

Графіки знеструмлень на Буковині: чи повернуться до них, коли вдарять морози

підтримай автора: оригінал
2
1.1k
0
Похолодання енергосистема України не боїться. Вона зможе втриматися без графіків погодинних знеструмлень й при нетривалих морозах. Головне, щоб російські терористи не обстрілювали українські об’єкти енергетики.
Про це повідомляє пресцентр Чернівціобленерго, відповідаючи на запитання буковинців, пише molbuk.ua
"На жаль, у прифронтових регіонах ситуація не така стабільна, тому пам’ятаємо про вразливість нашої енергетики і про те, що в години максимального споживання в енергосистемі зберігається дефіцит потужності.
Просимо за можливості користуватись потужними електроприладами у денний період доби – з 10:00 до 16:00. І навпаки, вранці до 10:00 та ввечері після 17:00 обмежити використання енерговитратної техніки", - закликали енергетики.
А в Укренерго додали, що станом на 14 жовтня через зниження температури повітря споживання потрохи зростає, проте не перевищує сезонні очікування. Енергосистема працює збалансовано, виробленої електроенергії українськими електростанціями здебільшого вистачає.
НЕК Укренерго задіюватиме упродовж доби запланований імпорт електричної енергії з енергосистем Польщі, Румунії, Словаччини, Угорщини та Молдови.
Редактор: Галина Олійник
14-10-2024, 12:00