русский корабльнахуй
 
Новини  09 жовтня 2024 17:00 

Буданов брав участь в операції зі звільнення Вовчанського агрегатного заводу, – ГУР

підтримай автора: оригінал
5
-
-
Начальник Головного управління розвідки Кирило Буданов особисто брав участь в операції зі звільнення Вовчанського агрегатного заводу
Про це розповів командир підрозділу “Стугна” спецпідрозділу Тимура ГУР МО України з позивним Лінукс
За його словами, важливим етапом місії стало непомітне для ворога накопичення українських сил і засобів у районі проведення бойового завдання.
“Це якраз класика операцій для спецпідрозділів. Це складна кількаетапна операція, до виконання якої були залучені великі сили і безпілотних систем, і артилерії, і особового складу, який має досвід зачистки подібних будівель. Тож це було завдання для нас, і ми його виконали повністю”, – зазначив розвідник.
Окрім цього, у ключовому етапі звільнення заводу брав участь голова ГУР Кирило Буданов.
“Ні для кого не таємниця, що Кирило Олексійович Буданов часто безпосередньо бере участь в операціях. Конкретно в цій операції він був з нами в ключовий момент, на ключовому етапі. Кілька діб був присутній, безпосередньо керував місією. Безумовно, це підтримує бійців, дає їм мотивацію”, – додав розвідник.
Він також розповів, що одним з важливих факторів під час здійснення місії була чітка координація між залученими у штурмі групами спецпідрозділу Тимура – “Стугна”, “Парагон”, “Юнгер”, РДК, БДК, “Терор”.
“Кожна з цих груп мала свою специфіку роботи, і загалом вдалось дотриматись цієї координації. Це завжди важливо в будь-яких підрозділах”, – наголосив Лінукс.