русский корабльнахуй
 
Новини  09 жовтня 2024 15:59 

Дитина, яку збило авто у Хотині, перебуває в реанімації: у дівчинки численні переломи

підтримай автора: оригінал
7
631
0
Лікарі кажуть, що на маленьку пацієнтку чекає тривала реабілітація
7 жовтня, у Хотині, семирічну Амелію збила автівка. Дитина потрапила до реанімації Чернівецької дитячої міської лікарні. Лікарі кажуть, що дівчинка отримала численні переломи і забої та перебуває у стабільно важкому стані.
Про це повідомив заступник гендиректора з хірургічної роботи закладу Аурел Рошка, пише видання molbuk.ua.
"У дівчинки - забій головного мозку важкого ступеня, переломи кінцівок, гематома і забій печінки, забій легень із переломами трьох ребер без зміщення. Була також постгеморагічна анемія, але прокапали препарати і зараз анемії немає. Кінцівки зафіксовані металоконструкціями, щоби зросталися. Дитина отримує комплексне консервативне лікування у реанімаційному відділенні. Стан стабільний, важкий", - каже лікар.
За словами Аурела Рошки, попри все, є тенденція до покращення стану, тож через тиждень-два дитину планують перевести до палати із реанімаційного відділення. Усе залежить від того, чи не буде ускладнень.
Далі на маленьку пацієнтку чекає тривала реабілітація.
"Потрібна стабілізація і неврологічна, і після травми опорно-рухового апарату. Сподіваємося, не буде дуже важких наслідків ураження головного мозку, зокрема, посттравматичної епілепсії. Але цього ніхто не знає", - коментує медик.
Нагадаємо, 8 жовтня поліція розшукувала водійку, яка збила в Хотині дитину і кинула помирати на дорозі.
Надвечір 8 жовтня, поліцейські затримали водійку в Києві.