русский корабльнахуй
 
Кримінал  09 жовтня 2024 11:07 

Поліцейські у Києві затримали водійку, яка наїхала наїхала на дитину у Хотині та втекла з місця ДТП

підтримай автора: оригінал
6
1.4k
0
Поліцейські у Києві затримали водійку, яка наїхала наїхала на дитину у Хотині та втекла з місця ДТП. Втікачка перебувала у столиці держави. Завдяки злагодженій роботі поліцейських Чернівецької області та колег-оперативників поліції Києва вдалося встановити місцезнаходження розшукуваної кермувальниці.
Жінку затримано у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України. Наразі правоохоронці проводять із затриманою процесуальні дії.
Відділ комунікації поліції Чернівецької області, дорожньо-транспортна пригода, в якій постраждала 7-річна дівчинка трапилася учора, 7 жовтня, у м. Хотин.
З метою встановлення обставин ДТП одразу була введена в дію спеціальна поліцейська операція. На пошуки кермувальниці, причетної до скоєння аварії було орієнтовно усіх співробітників НПУ.
За результатами оперативно-розшукових заходів, поліцейські встановили місцезнаходження автомобіля «Renault Megane», на якому були пошкодження, характерні для ДТП. Власниця транспортного засобу – 57-річна жителька м. Хотин, яка наразі обґрунтовано підозрюється у скоєнні наїзду на пішохідку.
Автомобіль вилучено та поміщено на арештмайданчик.
Наразі вирішується питання щодо повідомлення буковинці про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.
Досудове розслідування триває.