русский корабльнахуй
 
Україна  08 жовтня 2024 08:13 

«єРобота»: держава інвестувала 10 мільярдів гривень в розвиток малого й середнього бізнесу

підтримай автора: оригінал
8
537
0
Ілюстративне фото з відкритих джерел
За урядовим проєктом «єРобота» 21 000 підприємців отримали гранти на старт або розвиток бізнесу. Держава інвестувала через гранти в підприємництво 10 млрд грн, створено близько 60 тисяч робочих місць.
За урядовим проєктом «єРобота» вже 21 000 підприємців отримали гранти на старт або розвиток бізнесу. Таким чином держава інвестувала через гранти в підприємництво 10 млрд грн. Про це заявила перша віцепрем’єр-міністерка України - міністерка економіки України Юлія Свириденко, передає Медіа агентство АСС з посиланням на УНН.
«21 тисяча підприємців скористалися грантовими програмами єРобота, які ми запустили понад два роки тому для підтримки й стимулювання розвитку малого та середнього бізнесу. За цей час держава інвестувала в їхні проєкти через гранти загалом 10 млрд грн», - заявила Свириденко.
За її словами, грантовій підтримці підприємці відкрили тисячі нових компаній, змогли збільшити виробництво, розширити асортимент продукції та послуг, освоїти нові напрямки діяльності та заявити про себе на нових ринках.
А також створити близько 60 тисяч робочих місць в усіх регіонах країни.
«Понад 4 млрд грн інвестованих державою коштів отримувачі грантів вже повернули до бюджету через сплачені податки та збори», - зазначила Юлія Свириденко.